Verifikacijski centri

Mala pomoć pri odabiru prave skrbi i pomoći


Za siterice: Informacije o slobodnim terminima u verifikacijskom centru i načinu prijave pronaći ćete nakon odobrenja vašeg profila.

Vjerujemo da je jasna i transparentna komunikacija ključna za sigurnost. Siterica koja odabere verifikaciju u VC mora proći kroz proces koji uključuje:1

  • provjeru osobne iskaznice prema bazi podataka MUP-a za izgubljene, ukradene i nevažeće dokumente te arhiviranje šifriranog OIB-a
  • provjeru potvrde o nekažnjavanju
  • provjeru svjedodžbe o najvišoj završenoj stručnoj spremi i drugih certifikata
  • fotografiranje u originalnoj Siterice majici
  • odgovaranje na modelne situacije

Razumijemo da ovakva pomoć s provjerom ne može uzeti u obzir sve vaše potrebe i zahtjeve kada je riječ o brizi za obitelj i kućanstvo. Verifikacijski centar je jedna od opcija za provjeru, pogledajte potpuni pregled mogućnosti verifikacije za siterice.

Često postavljana pitanja

Preporučujete li siterice koje su već bile u Verifikacijskom centru?

Siterice.hr nikad ne daje nikakve preporuke - traženje odgovarajuće skrbi za obitelj i kućanstvo uvijek ovisi o korisniku, a zahtjevi su toliko složeni i promjenjivi da se ne miješamo u taj izbor.

Ima li u verifikacijskom centru siterica koje ste vi zaposlili?

Ne. Siterice.hr nije agencija, ne uzimamo nikakvu proviziju ni za kakve usluge i nikada ne zapošljavamo siterice.

Ukoliko je siterica već bila u verifikacijskom centru, znači li to da ju ne moram više provjeriti?

Obavezno napravite vlastitu provjeru i obavite razgovor za posao. Siterice.hr ne može biti pravno odgovoran za bilo kakvu provjeru.

Verifikacijski centar Prag Jankovcova

Verifikacijski centar Brno

Verifikacijski centar Bratislava


1 neprestano unapređujemo proces verifikacije - provjera osobnih dokumenata u bazi podataka i arhiviranje šifriranog osobnog identifikacijskog broja zamijenjeno je u listopadu 2019. skeniranjem osobnih iskaznica s djelomično zacrnjenim podacima. Za strance, ekvivalent broju domovnice ili datumu rođenja.