Osiguranje kućnih ljubimaca

Odaberite sitericu uz osiguranje za svako rezervirano čuvanje kućnih ljubimaca.

Besplatno uvijek i uz svaku rezervaciju

Sve što trebate je aktivno članstvo (mjesečno, tromjesečno) i potvrđenu rezervaciju na Siterice.hr. Ni vi ni siterica ne plaćate ništa dodatno.

Za stvari
koje se mogu dogoditi

Osiguranje je osmišljeno tako da brzo i učinkovito pokriva uobičajene stvari koje se mogu dogoditi tijekom čuvanja kućnih ljubimaca ili šetnje pasa.


Sa samo nekoliko klikova na mobitelu ili web stranici možete napraviti rezervaciju.


Osiguranje do 900 €* po ljubimcu.

Često postavljana pitanja

  • Osiguranje pokriva psa ili mačku. Osiguranje se ugovara za slučaj naknade troškova veterinarskog liječenja ozlijeđene životinje ako je ozlijeda nastala kada je životinja dokazivo bila na skrbi siterice.

  • Kućni ljubimac mora biti označen mikročipom, tetovažom ili markicom. Minimalna starost pasa je 6 mjeseci, a mačaka 5 mjeseci.

  • Pogledajte potvrda o osiguranju uključujući ograničenja i iznimke. Više navedenih pojmova možete pronaći u odjeljku Obrasci i dokumenti izravno na web stranici osiguravajućeg društva.

    Dodatak za proširenje osiguranja za države: [SK 🇸🇰], [AT 🇦🇹].

  • Kontaktirajte nas odmah na info@siterice.hr ako se nešto dogodi tijekom vaše rezervacije.

    U slučaju da dođe do događaja koji je pokriven osiguranjem, isti mora biti prijavljen putem odgovarajućeg obrasca bez neopravdanog odgođivanja putem pisma, faxa, ili e-maila na sljedeću adresu: DIRECT pojišťovna, a.s., Brno - město, Nové sady 996/25, 602 00, +420 221 221 221, e-mail: likvidace@direct.cz, uključujući broj rezervacije na Siterice.hr tijekom koje je došlo do događaja.

  • Iznos premija je u ugovoru o osiguranju u CZK. Samo je indikativno konvertiran u EUR. Iznosi u ugovoru o osiguranju imaju presedan.