Osiguranje čišćenja

Odaberite spremačicu uz osiguranje za svako rezervirano čišćenje.

Besplatno uvijek i uz svaku rezervaciju

Sve što trebate je aktivno članstvo (mjesečno, tromjesečno) i potvrđenu rezervaciju na Siterice.hr. Ni vi ni siterica ne plaćate ništa dodatno.

Za stvari
koje se mogu dogoditi

Osiguranje je osmišljeno tako da brzo i učinkovito pokriva uobičajene stvari koje se mogu dogoditi tijekom čišćenja. Na primjer, razbijanje televizije ili vaze, oštećenje tepiha, itd.


Sa samo nekoliko klikova na mobitelu ili web stranici možete napraviti rezervaciju.


Osiguranje do 17 000 €*

Često postavljana pitanja

  • Oštećenje imovine u kućanstvu u kojem je čišćenje rezervirano.

  • Pogledajte potvrda o osiguranju uključujući ograničenja i iznimke. Više navedenih pojmova možete pronaći u odjeljku Obrasci i dokumenti izravno na web stranici osiguravajućeg društva.

    Dodatak za proširenje osiguranja za države: [SK 🇸🇰], [AT 🇦🇹].

  • Kontaktirajte nas odmah na info@siterice.hr ako se nešto dogodi tijekom vaše rezervacije.

    U slučaju da dođe do događaja koji je pokriven osiguranjem, isti mora biti prijavljen putem odgovarajućeg obrasca bez neopravdanog odgođivanja putem pisma, faxa, ili e-maila na sljedeću adresu: DIRECT pojišťovna, a.s., Brno - město, Nové sady 996/25, 602 00, +420 221 221 221, e-mail: likvidace@direct.cz, uključujući broj rezervacije na Siterice.hr tijekom koje je došlo do događaja.

  • Iznos premija je u ugovoru o osiguranju u CZK. Samo je indikativno konvertiran u EUR. Iznosi u ugovoru o osiguranju imaju presedan.