Osiguranje za čuvanje djece

Odaberite svoju dadilju s osiguranjem za svako rezervirano čuvanje djece.

Besplatno uvijek i uz svaku rezervaciju

Sve što trebate je aktivno članstvo (mjesečno, tromjesečno) i potvrđenu rezervaciju na Siterice.hr. Ni vi ni siterica ne plaćate ništa dodatno.

Za stvari
koje se mogu dogoditi

Osiguranje je osmišljeno tako da brzo i učinkovito pokriva uobičajene ozljede koje se mogu dogoditi tijekom čuvanja djece.


Sa samo nekoliko klikova na mobitelu ili web stranici možete napraviti rezervaciju.


Osiguranje do 35 000 €* za čuvanje djece.

Često postavljana pitanja

  • Dogovara se osigurnje u slučaju ozljede djeteta povjerenog na skrb siterici, te dnevna naknada za vrijeme trajanja potrebnog liječenja ozljeda povjerenog djeteta.

  • Ne, samo morate napraviti rezervaciju za to čuvanje djece.

  • Pogledajte potvrda o osiguranju uključujući ograničenja i iznimke. Više navedenih pojmova možete pronaći u odjeljku Obrasci i dokumenti izravno na web stranici osiguravajućeg društva.

    Dodatak za proširenje osiguranja za države: [SK 🇸🇰], [AT 🇦🇹].

  • Kontaktirajte nas odmah na info@siterice.hr ako se nešto dogodi tijekom vaše rezervacije.

    U slučaju da dođe do događaja koji je pokriven osiguranjem, isti mora biti prijavljen putem odgovarajućeg obrasca bez neopravdanog odgođivanja putem pisma, faxa, ili e-maila na sljedeću adresu: DIRECT pojišťovna, a.s., Brno - město, Nové sady 996/25, 602 00, +420 221 221 221, e-mail: likvidace@direct.cz, uključujući broj rezervacije na Siterice.hr tijekom koje je došlo do događaja.

  • Iznos premija je u ugovoru o osiguranju u CZK. Samo je indikativno konvertiran u EUR. Iznosi u ugovoru o osiguranju imaju presedan.