Koje su mogućnosti provjere za korisnike?

21050 korisnici. Sve funkcionira zahvaljujući zajedništvu i povjerenju.

Vi najbolje poznajete svoj dom i obitelj.

Siterice.hr zna da imate svoje zahtjeve kada birate nekoga tko će se brinuti o vašoj obitelji i kućanstvu. Zato smo stvorili mjesto gdje siterice i oni koji traže uslugu mogu izravno komunicirati.

Izbor siterice uvijek ovisi o korisnicima, Siterice.hr vam nikada neće nikoga poslati i neće vam nikoga pokušati pronaći.

Provjera od strane korisnika not verified

To uvijek preporučujemo kao sastavni dio postupka provjere. Trebali biste se raspitati o prijašnjem iskustvu siterice, provjeriti ispunjava li vaša očekivanja i provjeriti njezin identitet. Molimo vas, budite zahtjevni pri odabiru osobe koja će se brinuti za vašu obitelj i kućanstvo.

Pogledajte preporuke kako nastaviti s odabirom

Provjera u Verifikacijskim centrima

Siterica je stigla u Verifikacijski centar u Pragu, Brnu ili Bratislavi., Razgovarali smo s njom, provjerili njezine osobne dokumente, kazneni dosje i svjedodžbu o najvišoj završenoj stručnoj spremi. Takve provjerene siterice se mogu prepoznati po zelenim oznakama.

Detaljnija provjera u Verifikacijskim centrima

Video provjera

Tijekom video provjere pregledavamo osobnu iskaznicu i ovjeravamo ju kako bi spriječili duple prijave. Provjerene siterice prepoznat ćete po zelenoj oznaci s kvačicom na bijelom polju.

Kako funkcionira video provjera?

Komentari i ocjene

Zadovoljstvo korisnika i siterica nam je ključno i to smatramo jednom od najvažnijih provjera. Korisnici pokazuju vlastito iskustvo sa sitericama dajući preporuke koje možete vidjeti na vrhu profila. Svaka od njih sadrži zvjezdice na početku - 5 zvjezdica znači maksimalno zadovoljstvo.