Kako funkcioniraju rezultati pretraživanja

Platforma Siterice.hr ima cilj povezati obitelji sa sitericama. Kako bismo osigurali najbolje podudaranje između obitelji i siterice, koristimo se sofisticiranim algoritmom koji uključuje sljedeće ključne čimbenike:

  • Ocjene i recenzije: Siterice s većim brojem pozitivnih ocjena od obitelji imaju prioritet u našoj pretrazi. Ove ocjene odražavaju iskustva obitelji s određenom sitericom i ključni su pokazatelj kvalitete njihovih usluga.
  • Vrijeme odgovora: siterice koje brzo i na vrijeme odgovaraju na poruke obitelji smatraju se pouzdanijima i rangirane su više u našim rezultatima pretraživanja.
  • Aktivnost na platformi: siterice koje su neaktivne duže vrijeme mogu biti niže rangirane u rezultatima pretraživanja. Suprotno tome, one s redovitom aktivnošću i interakcijom na platformi rangirane su više.
  • Provjera i kvalifikacije: Siterice koje su prošle postupak provjere i posjeduju relevantne certifikate, te imaju završene relevantne tečajeve, imaju prednost u našoj pretrazi.
  • Ponovljene rezervacije: siterice koje su iste obitelji rezervirale više puta smatraju se posebno pouzdanima i favoriziranima. Ovaj faktor također utječe na njihov rang u našoj pretrazi.
  • Ažuriranja kalendara: siterice koje redovito ažuriraju svoju dostupnost u kalendaru pokazuju svoju aktivnost i predanost, što može pozitivno utjecati na njihov rang u našoj pretrazi.
  • Premium profil: Siterice s premium plaćenim profilom imaju istaknutiji i vidljiviji profil.

Naš cilj je stvoriti učinkovit i transparentan sustav koji omogućuje obiteljima da pronađu idealnu sitericu za svoje potrebe. Ključni čimbenici algoritma pažljivo su odabrani kako bi odražavali kvalitetu profila siterice. Predani smo kontinuiranom poboljšanju i ažuriranju našeg algoritma, uključujući mogućnost dodavanja daljnjih parametara, kako bismo najbolje zadovoljili potrebe obiju strana - obitelji i siterica.