Najbolje spremačice su siterice

Znamo da su najbolje spremačice one koje se mogu brinuti i za djecu.

Zašto odabrati kućnu pomoćnicu na Siterice.hr

Mi znamo da i dadilje mogu najučinkovitije očistiti vaš dom. Svjesni smo da bi odabir dadilje kao spremačice mogao obeshrabriti neke ljude, ali mi ih smatramo najboljim kandidatima za taj posao.

Stoga, na Siterice.hr, siterice mogu imati profil za dadilje, spremačice ili oba.

Imamo jasnu ideju o čišćenju

Petr Šigut: "Naš posao ne gradimo na tome da zaposlimo bilo koga na birou rada i šaljemo ih od kuće do kuće kako bi čistili cijeli dan. Želim da spremačica bude kultivirana i sposobna brinuti se i o djeci."

Václav Kuna: "Kao otac četvero, a uskoro i petero djece, ne želim da spremačica uzima krpu za pod kako bi oprala njihove igračke :) Siterica mora imati dobar osjećaj za pomaganje u kućanstvu. Uz to, moja supruga želi sama odabrati pomagača i ne bi joj odgovaralo da svaki tjedan dolazi netko drugi i nepoznat."Želite li znati tko će stići kod vas?

Na Siterice.hr možete sami odabrati sitericu koja će ostati kod vas onoliko dugo koliko se dogovorite. Spremačici možete pokazati gdje je čista posteljina, gdje može pronaći glačalo i što je neophodno za čišćenje vašeg doma.

Na Siterice.hr plaćate samo članstvo. Ne uzimamo proviziju za čišćenje, a čišćenje možete dogovarati prema vašim potrebama.